Rezultatet e provimit jane derguar me email. Me poshte jane rezultatet per studente qe nuk kane deklaruar adrese emaili:

Emri Mbiemri Nota
Erisa Ceka 4

Me poshte lista e vleresimeve per studentet pa email:

Emer Note
Donaldo Lika 4
Klodian Cengu 4
Rio Sherri 4
Albion Perzhilla 4

Pershendetje!

Rezultatet e provimit jane derguar me email. Me poshte jane rezultatet per studente qe nuk kane deklaruar adrese emaili:

Emri Mbiemri Nota
Erisa Ceka 4
Oraldo Hoxhallari 4
Ina Bajraktari 4
Eni Ribaj 4
Marsida Caushi 4

Ankimimi dt 14/9 Godina C kati 2, ora 9-9:30.

Kjo lëndë mbrohet me fjalëkalim. Për ta parë, ju lutemi, jepni më poshtë fjalëkalimin tuaj:

Kjo lëndë mbrohet me fjalëkalim. Për ta parë, ju lutemi, jepni më poshtë fjalëkalimin tuaj:

Kjo lëndë mbrohet me fjalëkalim. Për ta parë, ju lutemi, jepni më poshtë fjalëkalimin tuaj:

Detyrat sugjerohen te mos perqendrohen ne historikun e temes, por ne zgjidhje dhe zbatime teknike dhe praktike.

Dorezimi i detyrave per diten e Merkure dt 31/05/2017:

Mund te paraqiten te gjithe studentet qe nuk e kane dorezuar akoma detyren.

Suksese!

Kjo lëndë mbrohet me fjalëkalim. Për ta parë, ju lutemi, jepni më poshtë fjalëkalimin tuaj:

Kjo lëndë mbrohet me fjalëkalim. Për ta parë, ju lutemi, jepni më poshtë fjalëkalimin tuaj:

Kjo lëndë mbrohet me fjalëkalim. Për ta parë, ju lutemi, jepni më poshtë fjalëkalimin tuaj:

Kjo lëndë mbrohet me fjalëkalim. Për ta parë, ju lutemi, jepni më poshtë fjalëkalimin tuaj:

Kjo lëndë mbrohet me fjalëkalim. Për ta parë, ju lutemi, jepni më poshtë fjalëkalimin tuaj:

Kjo lëndë mbrohet me fjalëkalim. Për ta parë, ju lutemi, jepni më poshtë fjalëkalimin tuaj:

Kjo lëndë mbrohet me fjalëkalim. Për ta parë, ju lutemi, jepni më poshtë fjalëkalimin tuaj:

Kjo lëndë mbrohet me fjalëkalim. Për ta parë, ju lutemi, jepni më poshtë fjalëkalimin tuaj:

Kjo lëndë mbrohet me fjalëkalim. Për ta parë, ju lutemi, jepni më poshtë fjalëkalimin tuaj:

Kjo lëndë mbrohet me fjalëkalim. Për ta parë, ju lutemi, jepni më poshtë fjalëkalimin tuaj:

Categories
Links:
tecavz videoları
roketube
mature
xhamster
porno izle
sex izle
mobil porno